Tjänsteleverantörer

Nedan presenteras de tjänsteleverantörer som är anslutna till portalen och därmed erbjuder sina tjänster i nätet. Tryck på respektive varumärke för att läsa mer.

TillbakaBläddra bland våra tjänster

Varför skall ni välja Bredband2?


Störst i öppna stadsnät

Med närvaro på över 400 orter och 140 000 kunder är vi den största aktören inom öppna stadsnät. Detta har vi uppnått genom att vara flexibla, på hugget och alltid leverera den bästa upplevelsen till våra kunder.

Vi har kunden i fokus
Hos Bredband2 kommer kunden först och vi strävar alltid efter att ge dig som kund högsta kvalitet samt en effektiv och personlig service. Vår inhouse support har öppet alla dagar i veckan, året runt, och nås enkelt via telefon, e-post eller chatt. Vi finns även tillgängliga för frågor på Twitter.

Kraftfullt nät via optisk fiber till företag och privatpersoner
Bredband2 är helt inriktade på bredband via optisk fiber och har byggt upp en organisation med spetskompetens inom området för att kunna tillhandahålla bästa möjliga tillgänglighet, säkerhet och kvalitet. Oavsett om du är en privatperson som vill ha ett tillförlitligt Internet eller ett företag där Internet är avgörande för den verksamhet som bedrivs, gör ni ett tryggt val att välja Bredband2.

Besök gärna vår hemsida för mer information.